Oyunda Edebiyat - Etwinning Projesi

Oyunda Edebiyat - Etwinning Projesi

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Firuze ULUBAY ÖZADALI tarafından yürütülen OYUNDA EDEBİYAT adlı eTwinning Projesi kapsamında Final Turnuvası gerçekleştirldi.

03.06.2021 905

03-06-2021

 

 

4 Ay süren eğlendirerek öğretme serüvenimiz olan "Oyunda Edebiyat" Etwinning projemizin final ürünü olarak planladığımız projemizin başından sonuna oyunlaştırdığımız konuları içeren final turnuvamızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi Etwinning kuralları çerçevesinde karma okul grupları halinde telegram üzerinden buluştuğu işbirlikçi akran öğrenmelerini sağlayarak eğlenceli ve saygı çerçevesinde bir rekabet ortamı sağlayıp eğlenerek yarışmalarını sağladık... Başta Etwinning ve Bigep kapsamında Yapılan keyifli turnuvada emeği geçen tüm öğrenci ve proje ortağı öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Okulumuzda Firuze Ulubay Özadalı ve 11.sınıflardan 13 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen turnuvamızdan görüntüler youtube kanalımıza yüklenmiştir .

 

https://www.youtube.com/watch?v=rwdQSXfzuho

 

https://oyundaedebiyat.blogspot.com/

 

https://www.instagram.com/oyundaedebiyatt/

 

https://www.youtube.com/channel/UC39tp-X-MXMJQ0i5ny9ATsQ

 

https://www.facebook.com/oyunda.edebiyat

 

 

 

İLETİŞİM

Adres:
REŞADİYE MAH. MUSTAFA UŞDU CAD. ÖMER SEYFETTİN FEN LİSESİ SİTESİ GÖNEN ÖMER SEYFETTIN FEN LISESI NO: 10 GÖNEN / BALIKESİR


Telefon
(266) 762 1075


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın