E-Twinning Projesi: Composed Poems

24.04.2024 33

Okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Özlem Tuncay Ağır ve öğrencilerimizin de dahil olduğu Polonya, Azerbaycan ortaklı "Journey from Poems to Songs" (Şiirlerden Şarkılara) projemizde öğrencilerin sözel yeteneklerini ve yazma becerilerini geliştiren çeşitli etkinlikler yoluyla Türk ve Dünya edebiyatının önemli şairlerini ve şiirlerini öğrenmek ve paylaşmak, bestelenmiş şiirleri ve şairlerimizi keşfederek, öğrenerek ve paylaşarak evrensel değerlerimize sahip çıkmak, öğrencilerin yeni teknolojileri güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak ve BİT becerilerini geliştirmek, öğrencilerimizi teknoloji bağımlılığından kurtarıp edebi zevk kazandırmak, sosyalleşmelerini sağlamak,öğrencilerin ana dillerini doğru konuşması ve öğrenmesi, okumaktan zevk almak, duyguları yaşamak ve yaşatmak, düzenli okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla oluşturulmuştur.

24-04-2024

Adres:
REŞADİYE MAH. MUSTAFA UŞDU CAD. ÖMER SEYFETTİN FEN LİSESİ SİTESİ GÖNEN ÖMER SEYFETTIN FEN LISESI NO: 10 GÖNEN / BALIKESİR