Gönen Ömer Seyfettin Fen Lisesi

Vizyon: BİLİM VE TEKNOLOJİNİN FARKINDA OLAN, DEĞİŞİME VE GELİŞİME AÇIK,ÖĞRENMEYİ TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDEN,DEĞERLERİNİ YAŞAYAN VE YAŞATAN,HOŞGÖRÜ SAHİBİ, FARKLILIKLARI ZENGİNLİK KABUL EDEN,EN AZ BİR YABANCI DİLİ ÇOK İYİBİLEN BİREY YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN; BİREYSEL YETENEKLERİNİ DİKKATE ALARAK ÖĞRENMELERİNİ, BİLGİLİ BECERİLİ, ÖZGÜVENLİ OLMALARINI, ÇEVRESİ İLE İYİ VE OLUMLU İLETİŞİM KURACAK DAVRANIŞLARI KAZANMALARINI, OLAYLARA ÇOK YÖNLÜ VE TARAFSIZ BAKABİLMELERİNİ SAĞLAMAKTIR.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ : 08.40 DERS BİTİŞ SAATİ : 16.15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Günlük Hayatta Tükettiğimiz Yiyeceklerdeki Katkı Maddeleri - Etwinning Projesi Oyunda Edebiyat - Etwinning Projesi

WEB - https://gonenosfl.meb.k12.tr

Adres - REŞADİYE MAH. MUSTAFA UŞDU CAD. ÖMER SEYFETTİN FEN LİSESİ SİTESİ GÖNEN ÖMER SEYFETTIN FEN LISESI NO: 10 GÖNEN / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Reşadiye Mah. Mustafa Uşdu Caddesi No:10 Gönen-Balıkesir

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI İLE.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 104 KM. İLÇE MERKEZİNE 0 KM.